VUC&hf Nordjylland

Vi har brugt Hotel Fårup i forbindelse med et årligt seminar for vores 50 studievejledere. Hotel Fårup viste sig at være en perfekt ramme for dette seminar.

Et seminar af denne type kræver, at der er gode konferencefaciliteter med velfungerende udstyr, god forplejning, overnatningsmulighed i enkeltværelser og mulighed for socialt samvær i en afslappet ramme.
Alle disse ting kunne Hotel Fårup levere.

Forud for seminaret var der aftalt møde med hotellet for at forventnings-afstemme vores behov med de muligheder, hotellet kunne tilbyde.
Dette formøde var meget konstruktivt, og som arrangør fik vi en god sparring. Også i forhold til at gøre ting anderledes, end vi havde tænkt, for bedre at udnytte de helt specielle muligheder, der er i Fårup. Herunder at inddrage parken som en aktiv del af arrangementet.

Under selve seminaret oplevede vi et nærværende personale, der stod til rådighed med hjælp og et meget højt serviceniveau. Af helt særlige elementer fra seminaret vil vi femhæve middagen, der blev serveret i bålhytten. En ualmindelig god ramme, der helt automatisk bryder en konferencedag på en hyggelig måde.

Vi afviklede en team-øvelse med udgangspunkt i forhindringsbanen Skattejagten. En stor del af deltagerne har efter seminaret forslået, at vi fremover afvikler seminaret på Hotel Fårup.
Så til trods for at Hotel Fårup ligger helt ude i skoven, er det vore oplevelse, at det bestemt IKKE var helt i skoven at vælge Hotel Fårup. Det gør vi helt sikkert igen!

Jørgen Hvejsel Vest, uddannelseschef AVU, FVU, OBU, VUC&hf Nordjylland Aalborg