Aktiviteter i parken eller naturen omkring Fårup

På Hotel Fårup kan I kombinere jeres møde eller konference med gode oplevelser sammen. Vi har udviklet nogle aktiviteter, hvor I kan røre jer, grine sammen og samtidigt reflektere over det essentielle i netop jeres dag. I kan også udfordre jer selv med store eller små meningsfulde pauser. I Fårup Sommerland laver vi flere af vores teambuildingsaktiviteter i samarbejde med eventbureauet Vest Event, der er stiller op med professionelle instruktører til øvelserne. Kontakt os gerne, og hør om mulighederne til netop jeres dag.  

 

 

Fårup Team Challange i Fårup Sommerland

Med udgangspunkt i Fårup Sommerland og parkens mange muligheder vil I her opleve parken på en helt ny måde. Vi starter med at dele jer op i hold samt give en god introduktion til dagens aktiviteter.

Fårup Team Challenge er lavet som en stjerneløb, og der vil typisk være 8-10 opgaver. Disse opgaver er alle orienterede mod at styrke fællesskabet og kan være såvel fysiske som mentalt krævende. Dog vil vi tilstræbe at ramme så mange kompetencer, at alle kan være med.

Efter dagens fysiske program er det tid til hygge. I kan eksempelvis arrangere forfriskninger ved Hotel Fårup eller booke vores populære Bålhytte. Her kan vi kåre dagens vindende hold, bedste teamplayer, skæveste vinkel eller andre sjove priser, hvis I ønsker dette.

 

Varighed 2,5 timer

Fårup Team Challange - Skattejagten

Skattejagten er Fårup Sommerlands populære forhindringsbane, og nu kan I indtage aktiviteten på en helt ny måde. Vi har krydret banen med sjove opgaver, der alle kræver god kommunikation og evnen til at lytte til hinanden.

I bliver delt ind i hold, får den nødvendige introduktion af professionelle instruktører, og så kan banen indtages. I kan som team selv vælge niveauet, og dermed kommer alle med rundt på den mere end 200 meter lange tur.

Hvem tænker, det er svært at binde en knude? Men har I prøvet det med bind for øjnene, og hvor fire kolleger skal igennem rebet samtidigt? Her lover vi et anderledes og sjovt teamforløb.

 

Varighed 2 timer 

 

 

Fårup Team Race på Stranden

Dagens dyst foregår i og omkring bunkeranlægget fra anden verdenskrig ved Løkken. Glæd jer til en konkurrencepræget dyst, team mod team. Dysten afvikles som en klassisk teamrace med diverse udfordringer på stranden, i havet, ovenpå og indeni de forskellige bunkers.

Efter 2 timer med høj puls, sand i skoene og vind i håret er der tid til bålkaffe og en evaluering.

I kan forvente et stærkere team efter nogle timer ved kysten med høj puls, gode grin og logisk tænkning. Og mange oplever sine kollegaer på et plan, de ikke viste muligt - samt masser at tale om lang tid efter. 

Varighed 2,5 timer  

 

Landrover Safari

I har også mulighed for at komme på Landrover Safari på stranden nær Fårup. Turen er lavet som en aktiv oplevelse, hvor I flere gange undervejs kan stå af, for at komme ud at se, røre og dufte til de mange storslåede oplevelser vores smukke kyst kan byde på.

Halvvejs vil der være en pause, typisk ved Lønstrup klinten, hvor fyrtårnet stadig kan ses de mere end 80 meter over havets overflade.

Hvis tiden og vejret tillader det, vil der blive lavet hyggeligt bål.

Varighed 3 timer  

Hold anderledes pauser

Fårup kano-race

Kanoerne ligger klar i søen. Holdene sejler ud til gåden, som løses på åben sø. Hvem er taktisk bedst her? Inden start udpeges en leder for hver gruppe. Denne leder kan opleve pludselige og uforudsete tiltag, der skal løses samtidigt med selve hovedopgaven. Kan du holde hovedet koldt og dine folk tørre?

Efter en oplevelse på søen i Fårup, kan I se tilbage på en udfordring, der viser, hvem der har styrken i jeres team til at løse opgaver under let pres - og samtidigt løse opgaven som en samlet gruppe.

  

 

Fårup segway challenge

Er I klar på en rigtig spændende udfordring, hvor balance og en ny måde at styre sin motorik på er et must? Så overvej denne oplevelse.

Alle kan være med, når de indledende øvelser laves. Efter introduktion til køretøjet dyster I på  instruktørens bane. Se segway’en som jeres værktøj, og de udfordringer, I får undervejs, som et spejl på hverdagen og de uforudsete opgaver, der altid dukker op. Via teamwork på segway styrkes teamets evne til at tackle disse udfordringer.

  

Sociale aktiviteter

Ølsmagning – med spændende fortællinger fra øllets verden

Et møde eller konference kan kombineres med ølsmagning samt spændende fortællinger og anekdoter fra øllets forunderlige verden om øllets historie, opståen og udvikling.

Man får mulighed for at smage otte forskellige danske og udenlandske øl. Undervejs forklares, hvordan man brygger øl samt hvad der adskiller de forskellige øltyper. I får øjnene op for helt nye nuancer i øllen.

Foredraget og ølsmagningen vil blive varetaget af Jørgen Rüdinger, som tidligere har været ansat ved Carlsberg gennem mange år - og har mange års erfaring i branchen.

Vinsmagning

I kan også afsluttet jeres konference eller møde med vinsmagning. Vi giver en introduktion til, hvad der er karakteristisk for de forskellige vinområder, og I lærer hvordan vin smager bedst. Vi server snacks, og det er muligt at tilkøbe tapas. 

 

 

 

Teambuilding med Fårup og Weber® Grill Academy

I et samarbejde mellem Weber® Grill Academy tilbyder vi jer en autentisk grill-oplevelse med fokus på hygge og fællesskab. Lad det kendte Weber® Grill Academy indgå som en del af Hotel Fårups mødepakke.

Læs mere om Fårup og Weber® Grill Academy. 

 

Ridetur på Fårups egne heste

Kom med på en smuk guidede tur i området omkring Fårup. Mens I gør klar til rideturen, vil der være spændende fortællinger omkring Fårups heste. Efter en skøn tur på hesteryg er det muligt af slutte af med kaffe eller en kold forfriskning i stalden.

Kontakt

Har du yderligere spørgsmål til konferencer, møder, arrangementer eller fester, er du velkommen til at sende en forespørgsel til os via vores kontaktformular eller kontakte vores salgsafdeling:

Salgchef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk

Salgchef, Cathrine Billund Kallehauge 

Telefon: + 45 96 73 92 02
E-mail: cbk@faarup.dk