Aktiviteter i parken eller naturen omkring Fårup

På Hotel Fårup kan I kombinere jeres møde eller konferencen med sjov, leg og læring. Nedenfor finder du eksempler på aktiviteter, vi kan tilbyde som en del af et møde eller en konference. Det kan være lærende aktiviteter, sociale aktiviteter eller teambuilding.

Lærende aktiviteter

Aktiviteterne tager udgangspunkt i enkel læring, hvor I kan røre jer, grine lidt og samtidig reflektere over det essentielle i jeres konference/møde. Dermed kan I udfordre jer selv med små og meningsfulde afbræk. Nedenfor er beskrevet nogle mulige aktiviteter. Kontakt os gerne, hvis I har andre ønsker til aktiviteter. 

Ride'n Learn

Ta’ en tur i en udvalgt rutsjebane og nyd turen - eller ta’ en tur og lær. Vi har designet nogle enkle refleksionskort, som gør en rutsjetur til en læringsrig oplevelse. Der skal meget lidt til for at få en rutsjebane til at køre hele vejen. Hvad er det, der skal til for at få den til at køre? Hvor går det op, og hvor går det ned? Hvor er der ventetid/udfordringer? Hvad skal der til, for at det hele fungerer?

Aktiviteten kan bl.a. bruges til en diskussion om:

- Et projektforløb
- En kundeoplevelse
- Virksomhedsdrift og udvikling

 

 

Digg - raft’n pitch

At finde guld var ikke kun svært i gamle dage. Det handler om at have en kort og meget præcis beskrivelse af produktet, virksomheden eller forretningsmuligheden – et pitch. Om det er at pitche for kunder, investorer, banken eller kolleger, så giver Fårup en unik mulighed for at træne det på en sjov måde. Pitchet udvikles i grupper. Træningen kan foregå i uformelle rammer omkring bålet i vores nye bålhytte, mens I går igennem en af Fårups forlystelser eller blot på en gåtur rundt i parken.

Pitchen afprøves/præsenteres i en af vores aktiviteter og skal sidde lige i skabet, inden I når i mål. Kan man pitche her, kan man gøre det alle steder. 

 

 

Skattejagten

Uanset vejr, årstid og deltagerniveau er en tur på vores junglesti en sjov og lærende oplevelse. Deltagerne inddeles i teams, og udover de fysiske strabadser - som alle kan klare - løses opgaver med mening undervejs. Vi har udarbejdet opgaver indenfor:
- Værdier – sådan arbejder vi med vores værdier
- Samarbejde
- Kommunikation

Opgaverne er lavet, så du kan rette dem til – eller vi kan hjælpe dig, så de passer nøjagtigt til jeres ønsker og behov. Det skal jo give mening!

 

Vind i håret og sus i sejlene

Kombiner med naturoplevelser

Fårup Sommerland er omgivet af flot natur og tilbyder i samarbejde med VestEvent og North Shore Surf outdoor-aktiviteter. Gå på opdagelse i parken eller naturen omkring Fårup. Aktiviteterne kan laves på forskellige niveauer, så alle kan være med. Det kan være en skattejagt på mountainbike, skiskydning, kanostafet i en af Fårups søer, landrover safari, segway, overlevelsestur, klatring, dykning, surfing, vandreture, adventure løb eller noget helt andet med fokus på natur og teambuilding.

VestEvent og North Shore Surf er specialister i events, der matcher forholdene omkring Vesterhavet, og tilbyder aktiviteter for både erhverv og private. Læs mere om VestEvent og North Shore Surf.  

Sociale aktiviteter

Ølsmagning – med spændende fortællinger fra øllets verden

Et møde eller konference kan kombineres med ølsmagning samt spændende fortællinger og anekdoter fra øllets forunderlige verden om øllets historie, opståen og udvikling.

Man får mulighed for at smage otte forskellige danske og udenlandske øl. Undervejs forklares, hvorledes man brygger øl samt hvad der adskiller de forskellige øltyper. I får øjnene op for helt nye nuancer i øllen.

Foredraget og ølsmagningen vil blive varetaget af Jørgen Rüdinger, som tidligere har været ansat ved Carlsberg gennem mange år - og har mange års erfaring i branchen.

Vinsmagning

I kan også afsluttet jeres konference eller møde med vinsmagning. Vi giver en introduktion til, hvad der er karakteristisk for de forskellige vinområder, og I lærer hvordan vin smager bedst. Vi server snacks, og det er muligt at tilkøbe tapas. 

 

 

Teambuilding med Fårup og Weber® Grill Academy

I et samarbejde mellem Weber® Grill Academy og Fårup Konference tilbyder vi jer en autentisk grill-oplevelse med fokus på hygge og fællesskab. Lad det kendte Weber® Grill Academy indgå som en del af Hotel Fårups mødepakke.

Læs mere om Fårup og Weber® Grill Academy. 

 

Ridetur på Fårups egne heste

Kom med på en smuk guidede tur i området omkring Fårup. Mens I gør klar til rideturen, vil der være spændende fortællinger omkring Fårups heste. Efter en skøn tur på hesteryg er det muligt af slutte af med staldkaffe eller spisning i vores Bålhytte. 

Kontakt

Har du yderligere spørgsmål til konferencer, møder, arrangementer eller fester, er du velkommen til at sende en forespørgsel til os via vores kontaktformular eller kontakte vores salgsafdeling:

Salgchef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk

Salgchef, Cathrine Billund Kallehauge 

Telefon: + 45 96 73 92 02
E-mail: cbk@faarup.dk