Konference og møde

Hold jeres næste møde i "skovens dybe stille ro". Hotel Fårup ligger midt i skoven, hvor der er dejlig ro til fordybelse. Samtidig er der mulighed for at gå ud i parken og få både sjove og hyggelige legestunder med kollegaer samt inspirerende og grænseoverskridende oplevelser, som sætter tankerne i gang og udvikler deltagerne. 

 

En ekstra dimension til jeres møde eller konference

I Fårup smelter natur og store oplevelser sammen, hvilket giver jeres møde eller konference en ekstra dimension. Hotel Fårup tilbyder de perfekte rammer for at afvikle alle former for møder, konferencer, kurser, workshops, teambuilding-aktiviteter m.v. Hvorfor ikke gøre jeres næste møde eller konference til en anderledes og sjov dag på jobbet - væk fra de faste rammer?  

Se video fra Hotel Fårup

  

Hvad tilbyder vi ?

 • Unikke omgivelser og mulighed for oplevelser i parken
 • Lyse, venlige mødelokaler på det stemningsfulde Hotel Fårup 
 • Mødelokaler og auditorium i 4D-biograf med plads til op til 120 personer. Læs mere om lokaler og forslag til bordopstillinger i Stærekassen og i Elgens hule
 • Møde- og konferencepakker der kan tilpasses jeres ønsker
 • Mange aktivitetsmuligheder i løbet af dagen. Læs mere om aktiviteterne
 • Energizers, der kickstarter energien og gruppedynamik
 • Overnatningsmulighed på det 4-stjernede Hotel Fårup  
 • Professionel sparring til at planlægge jeres møde eller konference
 • Moderne AV-udstyr
 • Trådløst internet
 • Gratis parkering

Hotel Fårup ligger tæt på Blokhus. Der er ca. 25 minutters kørsel fra Aalborg Lufthavn. Læs mere om konferencer og dagsmøder. 

 

Bryd dagen op med sjove, lærerige aktiviteter

Hotel Fårup tilbyder aktiviteter før, under og efter mødet. Det kan fx være en rutsjebane-tur eller en tur på Skattejagten. Formålet kan enten være at skabe socialt samvær eller et kærkomment pusterum i løbet af dagen, men kan også have et mere fagligt sigte. I har mulighed for at afslutte dagen i med spisning i vores bålhytten.

Kun fantasien sætter grænsen for, hvad dagen kan indeholde! Læs mere om aktiviteter.  

Energizers, der skaber energi og gruppedynamik

Derudover tilbyder vi et udvalg af energizers og powerminglingsøvelser – korte, enkle øvelser hvor man kommer op af stolene. Det skaber energi, ryster gruppen sammen og giver et godt grin i løbet af dagen. Ligeledes skaber det afveksling i en dag, hvor koncentrationen skal holdes.

Se video om Meetovation

Brug os som sparringspartner og få maksimalt udbytte

Vores medarbejdere står klar til at hjælpe jer med planlægningen af mødet eller konferencen. Vi kommer gerne med gode ideer til fx forplejning, lokaler og aktiviteter.

I Fårup arbejder vi ud fra tankerne i det unikke mødedesign-koncept Meetovation, der sikrer at I får value for money, når I investerer i et møde eller konference. Meetovation går i al sin enkelhed ud på at arbejde målrettet med at skabe størst udbytte af mødet eller konferencen. I sparringen med jer tager vi således altid udgangspunkt i jeres behov og ønsker.

Vi hjælper naturligvis også med teknikken. Dermed kan I koncentrere jer om det, der er vigtigt for jer.

Service i verdensklasse

Fårup Sommerland er kendt for at have en gæsteservice i topklasse, og vi er gennem årene blevet belønnet med et hav af priser for bedste service. Det er således også, hvad I kan forvente som konferencearrangør- og deltager i skoven. 

Kontakt

Har du yderligere spørgsmål til konferencer, møder, arrangementer eller fester, er du velkommen til at sende en forespørgsel til os via vores kontaktformular eller kontakte vores salgsafdeling:

Salgchef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk

Salgchef, Cathrine Billund Kallehauge 

Telefon: + 45 96 73 92 02
E-mail: cbk@faarup.dk

 

Send forespørgsel