Konfirmation på Hotel Fårup

Lad Hotel Fårup danne rammen om jeres konfirmation, og giv dig selv og dine gæster en minderig dag i de hyggelige, stemningsfulde omgivelser midt i Danmarks sjoveste skov. Fra restauranten på Hotel Fårup kan I nyde udsigten til skovsøen og de store attraktioner som Falken og Orkanen. I løbet af dagen har alle deltagere mulighed for at gå en tur i parken eller tage en tur i attraktionerne – ganske gratis.

 

I Fårup kan I skabe netop den konfirmation, som I har drømt om. På Hotel Fårup forkæles både gæster og konfirmand med lækker mad tilberedt af friske råvarer af god kvalitet. Fortæl os om jeres ønsker til menu, borddækning, anderledes oplevelser eller andet og brug os som sparringspartner til at skabe jeres specielle fest.  

 

Inden maden

Snacks: Vælg 2 slags til velkomsten. Pris kr. 39,- per person. I kan vælge mellem:

  • Chili-nødder og corn snacks        
  • Rodfrugtechips serveret med guacamole 
  • Ristede rugbrødsflager og hjemmelavet humus
  • Italiensk fennikelpølse serveret med aioli og oliven
  • Marineret edamamebønner med chili, citronolie og urter

Vælg konfirmationsmenu

Vi sammensætter i tæt dialog med jer en lækker menu - bestående af en forret, hovedret og dessert. Vælg mellem enten

  • Pindsvins Menu kr. 345,- 
  • Egerns Menu kr. 425,-
  • Elgens Menu kr. 495,-

Bemærk
Alle priser er inkl. moms og betjening samt mulighed for at gå ud i parken under arrangementet.

Alle forretter og desserter serveres på tallerkener og hovedretter serveres på buffet.

Det er halv pris på kuverter til børn under 12 år. Se i nedenstående, hvad menuer indeholder. 

 

Pindsvins Menu

Forret 

Koldrøget laks med rygeostecreme på sprød salat, citrus og ristet rugbrødsflager. Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk.

Hovedret

  • Ovnstegt kyllingebryst med sprød spansk serannoskinke hertil flødekartofler
  • Sæsonens frisk dampet fisk serveret med friske krydderurter samt en hjemmelavet sauce hollandaise
  • Langtidsstegt oksecuvette serveret med urtestegte kartofler, årstidens ristede svampe og cremet svampesauce
  • Broccolisalat med rosiner og bacon
  • Sæsonens kålsalat med mormordressing, ristede nødder og friske krydderurter
  • Årstidens grønne salat
  • Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk

Dessert

 Creme Brulée serveret med råmarineret bær og pyntet med chokolade.

 

Egerns Menu

Forret

Terrin af dansk kylling med spinat, semi dried tomater, flødeost og sprød serrano. Hertil serveres en portvin glace. Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk.

Hovedret

  • Årstidens frisk dampet fisk med sprøde urter
  • Helstegt kalvefilet med langtidsstegte glaseret rodfrugter, samt ovnstegte kartofler med hvidløg og timian samt hjemmelavet rødvinssauce
  • Helstegt svineskank med sprøde svær hertil pommes mousse med friske krydderurter og løg samt en skysauce
  • Frisk bulgursalat med langtidsbagte cherrytomater og peberfrugter
  • Bønnesalat med edamame bønner og blancheret bønner
  • Årstidens grønne salat
  • Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk

Dessert

Hjemmelavet klassisk citronfromage med chokolade, en skum af fløde og nøddeknas.

 

Elgens Menu

Forret

Røget dyrekølle på sprøde salater med estragonmayonnaise, syltede svampe og drysset med Unika knas. Hertil serveres friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk.

Hovedret

  • Sæsonens friskbagt fisk med æble, selleri og krydderurteolie
  • Helstegt oksefilet med stegte løg. Hertil Pommes Anna og pebersauce
  • Marineret langtidsstegt svinefilet med rodfrugt-sauté og ovnstegte kartofler samt skysauce.
  • Pastasalat med semi dried tomater, hvidløg og peberfrugt
  • Blomkålsalat med ristede nødder og pesto
  • Perlebygsalat med friske urter, sesam og soya
  • Årstidens grønne salat
  • Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk

Dessert

Kraftig chokoladekage serveret med hvid chokoladecreme og hindbærsorbet.

 

Natmad

Kartoffel-porresuppe med sprød bacon og urter.

Serveres med friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk.

Pris kr. 65,- per person                                                      

 

Klassisk dansk pølsebord med friskbagt brød og smør.

Pris kr. 65,- per person                                                            

 

Italiensk/spansk pølsebord med delikate oste og udsøgt tilbehør. Serveres med friskbagt brød og smør.

Pris kr. 85,- per person                                                          

 

Byg-selv hotdog med klassisk tilbehør.

Pris kr. 75,- per person                                                

 

Høns i asparges i sprød skal.

Pris kr. 65,- per person     

 

 

Ekstra krydderi til festen

Når festen holdes i Fårup Sommerland, er der rig mulighed for at krydre festen med besøg i parken eller anderledes tiltag såsom slush ice som velkomstdrink til børnene, en popcorn-maskine i festlokalet eller udlevering af dukater til festens deltagere, der kan benyttes til køb af is eller andet i parken i løbet af dagen. Det sætter prikken over I'et for festen, og kan gøre festen til en ekstra minderig dag.

 

Rammerne omkring festen

Fårup står gerne for at skabe de perfekte rammer omkring jeres konfirmation. Vi sørger gerne for borddækning. Men ønsker I selv at bestemme/levere servietter, lys, blomster og bordkort m.v., vil dette selvfølgelig også være muligt.

Book allerede nu

Book din konfirmation nu - så er du sikker på, at der er plads til jer. Ved endelig reservation af lokaler til festarrangementer, opkræves et depositum. Dette beløb fratrækkes, når arrangementet er afviklet og afregnes endeligt.  

Kontakt Hotel Fårup: 

Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk