Fester

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup? Vi arrangerer festen, som du ønsker det og tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker. Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.

 

Unikke omgivelser

I Fårup er der mulighed for, at alle har det sjovt og hygger sig – store såvel som små - i hyggelige og afslappende omgivelser. Hotel Fårup ligger midt i skoven med udsigt til sø og de store forlystelser. Også festlokalerne emmer af ægte skovstemning. Når festen holdes i Fårup, har du desuden en unik mulighed for at give gæsterne en anderledes oplevelse, der huskes i mange år fremover. Læs mere os vores lokaler.  Se også forslag til bordopstillinger til fest i Elgens Hule og Stærekassen.   

 

Forkæl gæsterne med en lækker menu

Hotel Fårup tilbyder dig og dine gæster en lækker madoplevelse, med respekt for kvalitet og friske råvarer. Vi sammensætter i tæt dialog med dig en udsøgt menu - bestående af en forret, hovedret (serveret som buffet) og dessert. Der er desuden mulighed for at tilvælge velkomstdrink. Til børnene serverer vi gerne en speciel børnebuffet. Se vores forslag til festmenuer. Fortæl os, hvis du har specielle ønsker til, hvordan du kan forkæle dine gæster.

 

En fest helt efter dit "hoved"

Uanset om der skal arrangeres en hyggelig mærkedag for familie og venner eller en minderig konfirmation, så står vi klar til at imødekomme dine ønsker og behov. I Fårup har du således mulighed for at skabe din helt egen fest i form af din personlige borddækning, menu, anderledes oplevelser m.v.

Når det gælder borddækning har du mulighed for at vælge gør-det-selv-løsningen eller overlade hele arbejdet til os. Vi kan klare borddækningen, men ønsker du selv at stå for denne, vil dette selvfølgelig være muligt.

Krydr festen med anderledes tiltag så som slush ice som velkomstdrink til børnene eller udlevering af dukater til festens deltagere, som kan benyttes til køb af is eller andet i parken i løbet af dagen.

 

Firmafester

Vil du gerne undgå den kedelige firmafest? Så gør lige som Nordjyske Bank og hold en unik temafest i Fårup. Vi står for alt fra underholdning, storslået oppyntning med ægte tematypiske rekvisitter, forplejning med videre – og vi sørger for den røde tråd fra start til slut. Fårup giver jer mulighed for, at jeres firmafest med kollegaerne bliver en uforglemmelig oplevelse.   

"Som det fremgår af videoen - var det en helt igennem super dag. Stor ros til Fårup og alle deres medarbejdere for et helt igennem fantastisk setup.En tyrolerfest udover det sædvanlige." Carl Pedersen, Viceadm. direktør, Nordjyske Bank

 

Brug os gerne som sparringspartner

Vi hjælper gerne med gode ideer til, hvordan du får skabt en minderig og festlig dag. Du er mere end velkommen til at bruge os som sparringspartner i planlægningen af din kommende fest!

Kontakt

Hotel Fårup 

Har du yderligere spørgsmål til afholdelse af fest på Hotel Fårup, er du velkommen til at sende en forespørgsel til os eller kontakte Hotel Fårup på:

Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk

 

Send forespørgsel