Teambuilding med Fårup og Weber® Grill Academy

I et samarbejde mellem Weber® Grill Academy og Fårup Konference tilbyder vi jer en autentisk grill-oplevelse med fokus på hygge og fællesskab. Lad det kendte Weber® Grill Academy indgå som en del af Hotel Fårups mødepakke. 

Med et Weber® Grill Academy lærer deltagerne under kyndig vejledning af Weber grillkokke at fremtrylle lækre retter på grillen, samtidig med at de hygger sig og rystes sammen. Arrangementet foregår i stemningsfulde omgivelse ved Hotel Fårups Bålbytte. En oplevelse der lever længe efter, at I er taget hjem.

 

Få tips, opskrifter og en uforglemmelig oplevelse med hjem 

På grillkurset bliver deltagerne inddelt i hold og instrueret i de basale grillmetoder og -teknikker og i at grille forskellige retter.

Deltagerne får:

  • Nye grillfærdigheder, der kan bruges efterfølgende hjemme på terrassen
  • En sjov og hyggelig oplevelse med kolleger - væk fra de vante rammer
  • Opskrifter samt et grill-forklæde, som de kan tage med hjem
     

Grill-dyst
Som en del af arrangementet indgår også en dyst. Hvem kan grille den lækreste menu med hjælp fra Webers Grillkokke? Der er en lækre Weber®-præmie til vinderne.

Pris for arrangement kr. 1098,- pr. person ekskl. moms
Prisen for et arrangement med Weber® Grill Academy er udregnet med udgangspunkt i et deltagerantal på min. 25 personer. Ved færre deltagere udarbejdes et individuelt tilbud. Ovenstående pris er inkl. instruktion ved Webers grillkokke, råvarer, 3-retters menu tilberedt på grillen og udstyr samt forklæde og Weber®-præmier til vinderholdet.

Oplev stemningen i Fårups Bålhytte
Instruktion og spisning foregår i den hyggelige og stemningsfulde Bålhytte ved Hotel Fårup, mens deltagerne griller lige ved siden af hytten.

Om Weber® Grill Academy
Weber® Grill Academy har mange års erfaring med at instruere forskellige erhvervsgrupper i grillning og er i dag et populært indspark i virksomheders arbejde med teambuilding.

Kontakt

Salgs- og bookingchef, Bettina Christensen  

Har du yderligere spørgsmål til Weber Grill Academy, er du velkommen til at sende en forespørgsel til os via vores formular eller kontakte Bettina på:

 

Telefon: + 45 96 73 92 12

E-mail: bc@faarup.dk

 

Send forespørgsel