Julefrokost på Hotel Fårup

Skal julefrokosten i år være lidt anderledes? Hold firmaets julefrokost på Hotel Fårup – og oplev ægte julehygge i skoven. Det bliver en oplevelse, som I vil mindes og tale om i mange år frem.

 

Julefrokost i eget lokale
Jeres firma får tildelt jeres helt eget festpyntede lokale, så I kan hygge jer sammen med jeres kolleger. Lokalerne emmer af hygge, skov- og julestemning. 

 

Et lækkert julebord

Vi dækker et hyggeligt julebord og forkæler jer med klassiske retter fra det danske julebord. Hotel Fårup værner om friske og gode råvarer, som følger årstiden. 

Når det gælder borddækning har du mulighed for at vælge gør-det-selv-løsningen eller overlade hele arbejdet til os. Vi kan klare borddækningen. Men ønsker du selv at stå for denne, vil dette selvfølgelig være muligt.

 

Pris for julefrokost
Pris per person fra kr. 698,- inkl. julefrokostmenu med øl, sodavand, husets vin ad libitum under maden – ved min. 35 personer

 

Ønsker I at overnatte?
Så har I selvfølgelig mulighed for det! Pris per person med overnatning:
Fra kr. 1.298,- inkl. julefrokostmenu med øl, sodavand, husets vin ad libitum under maden, overnatning på dobbeltværelse og morgenmad – ved min. 20 personer.

 

Afslut ved det knitrende bål

Afslut julefesten i varmen fra det knitrende bål i Fårups helt egen bålhytte og lad stemningen brede sig. Der er åbent ildsted midt i hytten og plads til op til 60 personer. Det er julehygge! Hvis I foretrækker det, kan I dog også blot fortsætte på hotellet.      

 

Bestil årets sjoveste oplevelse

Er du interesseret i at høre mere eller ønsker du at bestille, så kontakt Hotel Fårup på:

Telefon 96 73 92 07 

E-mail booking@faarup.dk

 

Send forespørgsel