Festmenu

Forkæl gæsterne med det bedste fra det Fårupske køkken. Hotel Fårup værner om friske og gode råvarer samt retter, der smager både små og store munde. I det nedenstående har vi samlet en række menuforslag til festen. Vælg mellem enten standardmenuen eller luksusmenuen. Køb menuen for sig eller som en pakkeløsning.

 

Inden maden

Aperitif: Vælg mellem hvidvin, rosé, cremant, asti mm. Pris fra kr. 39,-
Velkomstdrinks til børn: Vælg mellem saft, sodavand, trylledrik eller slush ice. Pris fra kr. 28,-
Snacks: Vælg 3 slags. Pris kr. 39,- pr. kuvert. I kan vælge mellem:

  • Spicy edamamebønner med chili og ingefær
  • Mandler – soyaristede eller saltede
  • Rodfrugtchips
  • Lufttørret skinke
  • Oliven
  • Pølse
  • Baconsvøbte abrikoser med rygeost

 

Vælg menu

Vælg mellem enten

  • Standardmenu kr. 329,- eller
  • Luksusmenu kr. 449,-

 

Bemærk
Alle priser er inkl. moms og betjening samt mulighed for at gå ud i parken under arrangementet.

Det er halv pris på kuverter til børn under 12 år. Se i nedenstående, hvad menuer indeholder. 

 

Forret

Forretten serveres på tallerken. 
Vælg én af følgende forretter – er ens for standardmenu og luksusmenu:

  • Røget hellefisk med frisk salat og ristet rugbrød
  • Røget laks med rygeostcreme og sprødt rugbrød
  • Tunmousse med ristet brød og grønt
  • Tarteletter
  • Carpaccio
  • Kammusling med blomkål og brunet smør
  • Skaldyr på toastet brød. Merpris pr. kuvert kr. 10,-
  • Det bedste fra havet: 3-4 slags fisk serveret med salat og brød. Merpris pr. kuvert kr. 20,-
  • Suppe med ristede kerner – sæsonbetinget*
    • Forår: Græskar
    • Sommer: Gazpacho
    • Efterår: Kartoffel/porre
    • Vinter: Jordskokker

*Ovenstående supper tilstræbes, men vi tager forbehold for ændringer

 

Hovedret

Hovedretten serveres på buffet. Vælg enten standardmenu eller luksusmenu:

Hovedretter standardmenu

Kød: 

Vælg op til 3 slags

  • Kyllingebryst med sesam
  • Kyllingebryst med parmaskinke
  • Dampet torsk
  • Okseculotte
  • Glaseret skinke
  • Tenderpork

Salater:
Vælg 2 slags (mulighed for tilkøb af ekstra salat for kr. 10,- pr. kuvert)

  • Årstidens salat
  • Salat med bagte cherrytomater, peberfrugter og kerner
  • Pastasalat
  • Broccolisalat
  • Spidskålssalat

Kartofler/pasta:

Vælg op til 2 slags. 

  • Flødekartofler
  • Ovnstegte kartofler
  • Kartoffelmos
  • Bagekartofler m. 2 slags smør
  • Pasta med flødesovs og urter
  • Pasta med pesto og soltørrede tomater

Der er mulighed for tilkøb af ekstra kartoffel/pasta for kr. 10,- pr. kuvert

Saucer: 
Vælg 1 slags (mulighed for tilkøb af ekstra sauce for kr. 10,- pr. kuvert)

  • Pebersauce
  • Bearnaisesauce
  • Kalvesauce
  • Whiskysauce

Desuden 2 slags brød og smør

Hovedretter luksusmenu

Kød:

Vælg op til 3 slags

  • Svineskank med sprød svær
  • Oksefilet
  • Dyrekølle
  • Lammekølle
  • Kalvemørbrad
  • Oksemørbrad. Merpris pr. kuvert kr. 20,-
  • Frisk fisk – vi tilstræber flg. fisk efter sæson:
    • Forår: Lange, lyssej, torsk, stenbidder
    • Sommer: Kulmule, rødspætte, kuller, rødtunge
    • Efterår: Havtaske, multe, rødspætte
    • Vinter: Lange, mørksej, torsk

Garniture: 
Vælg op til 3 slags

  • Glaserede gulerødder med lime og chilli
  • Ristede jordskokker
  • Glaserede rødbeder
  • Ratatouille
  • Stegte svampe med tomater
  • I sæson: Smørdampede asparges. Udenfor sæson: Asparges udskiftes med smørdampede skorzonerødder

Salater: 
Vælg op til 3 slags

  • Den grønne – salat, agurk, ærter og avocado
  • Perlebyg med bagte rødbeder og feta
  • Fennikelsalat med persille
  • Blomkålscouscous med mandler, olivenolie og citron
  • Tomatsalat – bagte, rå og tørrede tomater med basilikum, balsamico og parmesan
  • Lun: Grydestegte blomkål med mandler og soya. Serveres på bræt, og man skærer selv.

Kartofler/pasta:

Vælg 2 slags (mulighed for tilkøb af ekstra kartoffel/pasta for kr. 15,- pr. kuvert)

  • Pommes Anna
  • Rösti
  • Ovnstegte kartofler m. urter og hvidløg
  • Pasta i cremet sauce m. svampe
  • Når sæson: Små danske kogte kartofler med smør og persille. 

 

Saucer: 
Vælg 2 slags

  • Portvinssauce
  • Hollandaisesauce
  • Bearnaisesauce
  • Bordelaisesauce
  • Pebersauce

Desuden lyst og groft brød m. smør

 

Dessert

Desserten serveres på tallerken. Vælg én af følgende desserter – desserter er ens for standardmenu og luksusmenu:

  • Brownie med is og bær
  • Pandekager med is og bær
  • Creme brulé m. råsyltede bær
  • Islagkage
  • Chokolademousse m. hindbærsorbet
  • Tiramisu

 

Flere muligheder

Ost: 
Det er muligt at tilkøbe ost mellem hovedret og dessert – serveres som udgangspunkt på tallerken. 
3 slags Unika-oste med ristet rugbrød og knækbrød, oliven og valnødder i rødvinssirup. 
Pris: Kr. 65,- pr. kuvert. 

Børnebuffet:
Serveres på buffet v. 6 børn eller mere. Ved færre end 6 børn finder vi en anden løsning. Børnebuffetten består af:  

  • Pommes frites
  • Kyllingelår
  • Frikadeller
  • Grøntsagsstænger
  • Pasta
  • Lasagne
  • Ketchup
  • Remoulade

Pris: Kr. 99,- pr. kuvert. 

Pakker

Det er også muligt at købe en samlet pakke til dit selskab. Pakkerne indeholder mad, alm. øl/vand/husets vin under maden, kaffe m. småkager samt natmad inkl. 1 sodavand/alm. øl pr. person.

  • Standardpakke: Kr. 675,- pr. kuvert
  • Luksuspakke: Kr. 795,- pr. kuvert

Bemærk

Alle priser er inkl. moms og betjening samt mulighed for at gå ud i parken under arrangementet.

Kontakt

Hotel Fårup 

Har du yderligere spørgsmål til afholdelse af fest på Hotel Fårup, er du velkommen til at sende en forespørgsel til os eller kontakte Hotel Fårup på:

Telefon: + 45 96 73 92 07 
E-mail: booking@faarup.dk

 

Send forespørgsel